Betonggolv

Öppettider:

Kontakta oss:

Golv med hög slitstyrka och långt liv

Betonggolv av microcement passar perfekt på de flesta utrymmen i huset, på kontor eller ute i offentliga miljöer. Många väljer golv av microcement för att det har ett unikt utseende och är bekvämt att gå på. Dessutom har det en hög slitstyrka, lång livsstid och funger utmärkt med golvvärme. Andra fördelar är att betonggolv är vattentäta och lätta att rengöra.

Precis som med microcement i badrum så kan microcement för golv appliceras på i stort sett vilken yta som helt. Detta betyder att man kan få ett nytt betonggolv utan att behöva riva upp befintligt material. Eftersom cementen appliceras med tunna lager väger golvet inte mycket, vilket möjliggör att få ett golv med betonglook oboeroende av hur ditt hus är uppbyggt.

Eftersom betonggolv är helt fritt från skarvar och fogar gör det städningen roligare, enklare och mer effektiv.

Våra betonggolv är ljuddämpande, stötdämpande och du kan välja färg, struktur och glans helt efter dina egna preferenser.

Kontakta oss gärna med dina frågor så hjälper vi dig!

Vanliga frågor & svar om betonggolv

Ja. Materialet går utmärkt att applicera på golv med golvvärme installerat.

Den kan appliceras direkt nästan på alla underlag som exempelvis trä, kakel, betong, flytspackel, klinkers, gipskivor, sten, laminat, m.m.

Dammsug när det blir dammigt och våttorka med vatten vid behov. Använd ett PH-neutralt rengöringsmedel om det behövs.

Endast materialet kostar cirka 450 kronor per kvadratmeter med viss skillnad beroende på färg och finish. Därtill tillkommer kostnaden för hantverkarens arbete. Med ROT-avdrag blir ditt pris närmare 1 600 kronor per färdig kvadratmeter. Kontakta oss för att få ett gratis prisförslag.

Snabbt, effektivt och
garanterad kundnöjdhet