Microcement i badrum

Öppettider:

Kontakta oss:

Bänkskiva med rätt känsla och look

Precis som med microcement i badrum är det populärt att skaffa en bänskiva eller bordsskiva i microcement till sitt kök. Att anlita oss för att skapa din nya bänkskiva i cement kommer inte bara resultera i en väldigt fin bänkskiva med färg, textur och yta helt efter dina önskemål. Ditt hem kommer få en 100% vattentät bänksiva som är slitstark, fri från fogar och är enkel att hålla ren.

Våra kunder väljer ofta en bänskiva till sitt kök med en klassisk grov och industriell betonglook, men en del föredrar att välja microcement i färg för att ge liv åt hela köket eller matcha inredningen.

En annan fördel är att microcementen kan appliceras på i stort sett alla underlag vilket innebär att inget måste rivas ned innan vi applicerar cementen och skapar din nya bänkskiva. Detta gör att du sparar både mycket tid och pengar genom att investera i en bänkskiva i microcement.

Om du funderar på att göra om din gamla bänkskiva till en bänkskiva i microcement, oavsett om det är i ditt hem eller på ditt företag , så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor.  Vi hjälper dig gärna med allt från färg och struktur till andra val och rekommendationer.

Vanliga frågor & svar microcement bänksiva

Det tar ungefär 7 dagar tills skivan i microcement är tillräckligt torr för att användas. 

Hos oss kan du välja mellan ett stort antal olika färger och texturer. Klicka här för att se vårt utbud.

Du torkar bara av med en våt trasa. Det går även bra att använda ett pH-neutralt rengöringsmedel.

Nej, microcement bleknar inte.

Du kommer med största sannolikhet aldrig behöva köpa en ny! Microcement är väldigt hållbart trots att det är tunnt.

Endast materialet kostar cirka 450 kronor per kvadratmeter med viss skillnad beroende på färg och finish. Därtill tillkommer kostnaden för hantverkarens arbete. Med ROT-avdrag blir ditt pris närmare 1 600 kronor per färdig kvadratmeter. Kontakta oss för att få ett gratis prisförslag.

Snabbt, effektivt och
garanterad kundnöjdhet